Att lägga odds på Sveriges framgångar i fotbolls-EM 2020

Idag blir det allt mer populärt att lägga odds på sportevenemang. EM 2020 är onekligen ett mästerskap som man kan betta på.

Många online bettingsajter tar emot satsningar både innan EM och under matchernas gång. Bestämmer du dig för att satsa online måste du först och främst bestämma vilket spelbolag du lägger dina odds i. Satsa alltid i en sajt som har svensk spellicens och bra kundtjänst redo att besvara dina frågor och funderingar.  

För att få lite bättre odds är det en god idé att läsa vad professionella tipsare säger om lagets odds. Du kan även kontakta en tipsare och använda dig av hans personliga bettingråd om du så önskar.

Många oddssajter har även casinodelar fyllda av olika erbjudanden. En del av bonusarna aktiveras med koder som till exempel Videoslots bonuskod.

Så vill du variera din betting med lite spelautomater kan du alltid utnyttja de tillgängliga belöningarna för att boosta dina eventuella vinster så gott det går.

Kommer svenska fotbollslagen att kvalificera för EM 2020?

Kommer svenska fotbollslagen att kvalificera för EM 2020? Svaret på den frågan vet vi tyvärr inte idag. Spänningen är nästan olidlig för ivriga svenska fotbollsfans.

Efter den fantastiska framgången i VM i Ryssland jagar Sverige en ny plats, en plats bland fotbollens äktaste mästare. Efter VM har det alltså blivit dags för det Europeiska Mästerskapet (EM) som ska hållas år 2020. Lottningen i kvalet till EM-slutspelet är utdragen och idag vet vi vilka blågult ska spela mot.

Vårt blågula lag hamnade i grupp F. Grabbarna får möta följande lag: Spanien, Rumänien, Färöarna, Malta – och Norge. Enligt lagets förbundskapten Janne Andersson har Sverige hamnat i en tuff grupp. Exakt hur heta fotbollsmatcherna förväntas vara får vi visserligen se. Utgången är ju aldrig klar så det här blir en spännande resa både för svenska fans och fotbollslaget.

EM spelas i 13 städer

Det intressanta med EM är att det arrangeras i olika städer. Det handlar alltså inte om ett eller två värdländer. I 12 av de utvalda städerna kommer det att genomföras vardera tre gruppmatcher. Eventuellt blir någon av städerna även värd för åttondelsfinal. Värdstad nummer 13 arrangerar båda semifinalerna och finalen.

Inget land får någon gratisplats som värdland i EM. Om nu svenska landslaget tar sig till EM 2020 och om Friends blir en av arenorna kommer alltså Sverige att spela två av sina gruppspelsmatcher där.

2018 – succéartat

2018 var ett riktigt succéår för Sveriges fotbollslag. Först kvalificerade laget till VM-slutspelet i Ryssland. Där hamnade Sverige efter en mästerlig kvartsfinal, där dessvärre England blev för svåra att kämpa emot.  

Men segrarna fortsatte under hösten 2018. Matchen mot Ryssland vann vi med 2-0 i Nations League. Det betydde i all enkelhet att landslaget vann sin grupp. Det är inte allt. Blågult inkasserade hela 15 miljoner kronor extra. Dessutom har laget en extra chans att nå EM-slutspelet år 2020. Inte illa alls.

Lottningen till EM-kvalet 2020 hölls i huvudstaden Dublin, Irland. Idag står det klart vilka Blågult kommer att spela mot.