De bästa hotellen för dig som ska på fotbolls EM 2020

Snart är det dags för EM 2020 och peppen har redan börjat. För dig som ska vara på plats och heja fram Sverige så gäller det att hitta ett boende som är smidigt, finns nära arenorna och som inte kostar alltför mycket. Det kan ta en hel del tid att hitta dessa hotell själv, så vi tänkte göra en assist genom att lista några av de bättre alternativen som finns för oss fotbollsfans. Självklart kommer alla vi listar att ha ordentligt wifi så att du kan dra nytta av betting-odds-bonus.se oddsbonusar mellan matcherna, det behöver vi inte ens diskutera. 

Det händer i hela Europa

För den som har missat det så är det i 12 olika länder som EM ska hållas. Anledningen till detta är att det är födelsedag för EM, 60 år fyller turneringen i år. Den som vill se finalen och semifinalen får dra till London, eftersom det är där de sista matcherna kommer att hållas. Det finns dock en hel del andra städer att satsa på för dig som vill se de tidigare matcherna, samtidigt som du kan få en bra roadtrip genom Europa. 

Totalt sett är det alltså 12 städer som kommer att vara värd för matcherna, av dessa är det faktiskt sju länder och åtta städer som aldrig har hållit i EM-matcher tidigare. De länder som inte har haft matcher tidigare är Danmark, Ungern, Rumänien, Azerbadjan, Irland, Ryssland och Skottland. 

En hel del att välja mellan

Den som vill titta på de första matcherna kan alltså välja mellan 12 olika städer, men vi fokuserar på London för att vi räknar med att de flesta kommer att vilja på de sista matcherna som avslutar allt. Det är mellan den 7 och 12:e juli som semifinalerna och finalen som hålls. Här är några hotell vi hittat i närheten av Wembley, de ligger alla mindre än en timme iväg från arenan, perfekt för dig som ska kolla på en eller flera matcher. 

The Fox & Goose Hotel

Detta är ett av de allra närmaste hotellen, det tar bara 10 minuter med bil och 20 minuter med buss att ta sig från hotellrummet till arenan. Det är ett hotell med gamla anor, och det är en rustik känsla på hotellet som gör att man inte känner sig mitt inne i betongstaden som London ibland kan kännas som. Förutom fina rum så finns det en restaurang och en pub som har öppet sent på kvällen. 

The Drayton Court Hotel

Detta är också ett kombinerat hotell och en pub/restaurang. Det tar 20 minuter att ta sig till arenan från hotellet, och det finns totalt 27 rum. Som tur är finns det dessutom en av Londons största trädgårdsbarer, perfekt för julivädret. 

The Red Lion Hotel

Det här är ett hotell som känns väldigt lantligt fast det ligger bara 25 minuter bort från arenan. Hotellrummen är vackra och moderna, och det finns massvis av bra ölsorter för den som är sugen på en drink. Det bästa är att hyra en bil när du är här, då kommer du att kunna utnyttja alla de fina utsikterna på väg till arenan i lugn och ro – och dessutom finns det gratis parkering vid hotellet. 

The Swan Hotel

Vårt sista tips är The Swan Hotel som ligger längre bort från Wembley än de andra, men har ett fantastiskt läge precis vid Themsen. Swan Hotel är känt för att ha fantastisk mat och dryck. Dessutom har du nära till Heathrow ifall du kommer till London med flyg, vilket underlättar resan rejält. När du kommer fram kan du ta en drink vid uteterassen och titta på vattnet.