De bästa online spelen att spela när du reser

Det finns massor av olika aktiviteter att ta del av när du är på resande fot, och det behövs, speciellt när du har långa bilfärder, tågresor eller flygresor framför dig. Att ta med sig mobilen är en självklarhet, men om du inte vet vilka Casino spel som är de bästa att ta del av när du är ute och reser kan det vara svårt att känna dig helt nöjd med din semester. Som tur är har vi samlat ihop våra favoriter, så att du inte behöver känna dig uttråkad en endaste sekund när du är på väg. Det enda du behöver göra är att se till så att batteriet är fulladdat och spelen nedladdade, resten kan du överlåta till världens alla spelutvecklare.

80 days

Vi börjar med ett spel som speglar det du själv gör, nämligen reser. Det här är ett spel som baseras i Jules Vernes klassiska bok “Jorden runt på 80 dagar”, och låter dig resa världen över samtidigt som du själv närmar dig ditt resmål irl. Tänk på att om du är åksjuk kanske du ska välja ett annat spel, eftersom det är ganska ofta man ska läsa sig till olika saker i spelet.

Desert Golfing

Det här spelet hamnar utan tvekan under kategorin tidsfördriv. Det finns över 10 000 olika golfbanor att pröva lyckan på här, och det är lätt att fastna i ett nästan hypnotiskt tillstånd när man väl kommer igång. Det är också ett spel du kan sätta igång när du är trött och inte vill ägna alltför många tankar på vad det är du ska göra i spelet, det går mest på vana efter ett tag. Detta är ett ganska beroendeframkallande spel, som inte drar så mycket ström och därmed kan hänga med dig i flera timmar åt gången.

Alto’s Adventure

I det här spelet åker du snowboard genom huvudpersonen, och får möta många olika saker på väg genom backar och dalar. Det finns olika banor att ta del av, och du kommer att få möta allt från lamadjur till ilskna bybor som kommer kasta dig utför ett stup ifall du gör dem snäppet argare. Det är ett roligt och medryckande spel som suger in spelaren i den snöiga världen. Kanske en bra uppvärmning inför skidsemestern?

The Room

För dig som vill använda hjärnan lite mer på semestern rekommenderas The Room varmt. Det här är ett pusselspel, som kommer att utmana dig varje gång du startar en spelsession. Beroende på hur svårt pusslet är kan en spelomgång ta olika lång tid, och det är en skön avkoppling från de mer färgglada och intensiva spelen på listan. Det här är ett lugnande spel, som är perfekt när stressen av förseningar på flygplatsen eller gnabb om lunchstopp tär på semesternerverna.

Bushido Bear

Det här spelet är perfekt för dig som har lite frustrationer att bli av med. Här får du spela med söta små björnar, som i själva verket är ninjor med uppdrag att ta död på alla fiender på skärmen. Det är ett spel som går fort att komma igång med, och snart så kommer du att befinna dig mitt inne i ett blodbad som aldrig blir varken läskigt eller avskräckande. Det kanske inte är det första spelet man ska ge till barnen, men för att få ut sin egen aggression funkar Bushido Bear perfekt, och du kan spela upp dig till flera olika banor och låsa upp olika björnar – som har specialförmågor vilka hjälper dig klara alla dina olika uppdrag.