Ett vackert hotell som existerade

Det är få platser som har en så härlig utsikt från restaurangen och altanen som Håveruds Hotell. Som gjord att sitta en varm sommarkväll och se på båttrafiken längs Dalslands Kanal.

Du kan ha en riktigt härlig vistelse med allt inkluderat. Spela en dag på Melleruds Golfklubb som ligger cirka 15 km från Håverud, ät en god tre-rätters middag och koppla av i våra härliga sällskapsrum.

Hotell

Hotellet har tjugotvå rum vilket innebär att vi har 43 bäddar att erbjuda. Sex rum är nybyggda under våren 2010 – två enkelrum, tre dubbelrum och en svit. Resterande rum renoverades 2005-2006 och håller god hotellstandard med fräscha dusch- och toalettutrymmen, tv och trådlöst bredband. Samtliga rum har sjöutsikt och två har egen uteplats med trädgårdsmöbler. Det finns flera sällskapsrum där man kan umgås, läsa böcker eller spela spel. Den nybyggda baren finner Du i entréplanet och restaurangen ligger en trappa ner. I samma plan som restaurangen finns tre rum som kan vara lämpliga för Dig som har svårt att gå i trappor.

Vår nya relax-avdelning med bubbelbad, massagefåtöljer, bastu med underbar utsikt över sjön är tillgänglig för alla boende gäster.

Restaurang

Vårt kök har alltid fått goda vitsord för den goda maten, något som vi försöker förvalta. Vi hämtar ofta inspiration från de Dalsländska skogarna, sjöarna och ängarna och värnar om den vällagade maten.

Kom gärna på ett besök och prova vår kokkonst eller kanske ta något gott att dricka på altanen med utsikt över vattnet.

Ett besök hos oss ska lämna efter sig en känsla som stannar länge i minnet. Den kanske viktigaste delen av denna upplevelse är maten.

Vill ni boka bord eller få information, går det bra att ringa oss.

Konferens

Avskildheten gör underverk för stressade medarbetare och är effektivt för konferensen eftersom det betyder att deltagarna håller ihop gruppen, även kvällstid.

Vi samarbetar också med Dalslands Aktiviteter som kan erbjuda många spännande och roliga aktiviteter i anslutning till Er konferens. Se deras hemsida: www.dalslandsaktiviteter.se

Exempel:

1) Dagkonferens inklusive förmiddagskaffe med smörgås, lunch och eftermiddagskaffe med kaka eller bulle

2) Helpensionskonferens med övernattning i dubbelrum, en förmiddagskaffe med smörgås, en lunch, en eftermiddagskaffe med kaka, en tre-rätters middag samt en frukost

Det finns två konferenslokaler på hotellet; Mässen som tar max 40 personer i biosittning och 20 sittande vid bord samt Puben som har ett styrelsebord för max 12 personer plus 4 extrastolar. I bägge lokalerna och i samtliga rum har vi trådlöst bredband. Utrustning som ingår; whiteboard, overheadprojektor, blädderblock, anteckningsmaterial,vatten och frukt eller godis. Dataprojektor finns att tillgå.