Hur du väljer ett hotell när du reser

Det som är avgörande för många när man väljer hotell är förmodligen hur mycket det kostar. Det finns dock många andra saker man bör tänka på när man väljer hotell eftersom många hotell och värdshus i samma prisklass kan ha olika bekvämligheter. Här listar vi några saker du bör hålla utkik för när du väljer ditt hotell.

Gratis frukost är ett stort plus

Kolla upp om ditt hotell erbjuder gratis frukost eller hör dig för och fråga – ofta är personalen villig att lägga till gratis frukost även om det inte ingår i vanliga fall. Gratis frukost kanske inte känns som det viktigaste tillvalet när du bokar ditt hotell men när du är trött och lider av jet lag på morgonen är det trevligt om du helt enkelt kan strosa till matsalen och åtminstone dricka en gratis kopp kaffe innan du möter dagen. Har hotellet en riktig restaurang är det extra bra eftersom det oftast innebär att maten är lite bättre än på andra ställen.

Internet och wi-fi

Gratis internet är i stort sätt ett måste nuförtiden. Se till att det är trådlöst internet eftersom en del hotell fortfarande envisas med kablar och annat krångel som gör det omöjligt för dig att använda nätet på mobilen. Vissa kvällar när man inte orkar ta sig ut kan det dessutom hjälpa dig med lite underhållning. Testa ett online casino med en kampanj som gör att du kan få ut lite mer av ditt spelande. Unibet bonuskod ger dig chansen att spela för lite extra live eller för-betting och öka dina chanser att vinna.

Även om du använder nätet mest till att jobba kan det vara skönt att ta en paus från arbetet då och då – det hjälper dig vara mer produktiv i längden.

Välj rätt område för dina behov

Om du reser med jobbet är det så klart viktigt att du kan sova ordentligt om natten. Välj gärna ett hotell som ligger lite utanför stadskärnan så att du inte har nattliv utanför fönstret. Om det inte går att ordna kan du så klart testa att använda öronproppar, men en del kan bara inte sova med dem i öronen. Tala med hotellets personal om dina behov så att de kan försöka möta dem så gott det går. Om du inte har många hotell att välja mellan så be ialla fall om ett rum så långt från gatan, restaurangen eller poolområdet som möjligt

Spendera lite mer för en finare upplevelse

Beroende på hur länge du planerar att bo på hotellet kan det vara värt pengarna att spendera lite mer och ha en riktigt fin upplevelse. Om du reser bort över helgen till exempel kan du lätt göra din resa något extraordinärt genom att lägga ut lite mer. Beroende på vad hotellet har att erbjuda kan du på det viset gå från ett vanlig rum till ett rum med utsikt, eller ett finare badrum. Ett lyxigt bubbelbad kan lyfta humöret något otroligt. Själva rummet är så klart också mycket trevligare när man lägger ut lite mer pengar, så det kan vara värt att tänka på när du bokar ditt hotellrum.