Haveruds hotell är inte bara ett hotell, vi är också en blogg som skriver om många relaterade ämnen så att du som besökare alltid kan hitta information och hjälp på vår hemsida. Att resa är lite av en livsstil även om det bara handlar om inrikesresor eller kortare resor med jobbet. Därför skriver vi i bloggen om saker som kanske intresserar dig som reser mycket. Det kan vara allt från hur man packar en väska så bra som möjligt – det kan vara lättare sagt än gjort men gör enorm skillnad för hur pass lätt det är att resa – till vilka hotell som passar för vilken typ av resenärer och mycket annat.

Hit kan du vända dig för att hitta relevant och underhållande information om allt som rör industrin. Vi som skriver här bryr oss verkligen om allt som rör resor och hotell men det händer ofta att vi skriver om annat som intresserar oss så det kan dyka upp lite vad som helst i bloggen – men det är alltid något som är en genuin passion för oss så förhoppningsvis är det också underhållande för dig som läsare.

Vi har alla erfarenhet av hotellbranschen på ett antal olika sätt så vi har expertis i många olika områden och olika sorters hotell. Det gör att vi kan skriva med redig kunskap om hur det fungerar att driva ett hotell och hur du som resenär och besökare kan göra det mesta av din vistelse med tips och information.

Vi har också erfarenhet av turism, inte bara hotell, så vi skriver lite om hur turism fungerar i vårt område och vad du kan gör när du besöker det. Vi skriver om praktiska tips som kan komma väl tillhands. Det är en region i Sverige som kanske är underskattad men som har otroligt mycket att erbjuda vilken tid på året det än är.

Dalsland är en region som har allt från vacker natur till kultur och mysiga restauranger. Du kan dessutom hålla dig aktiv med allt från skidor till cykling och mycket mer. Det är bara din fantasi som håller dig tillbaka!

Närheten till Vänern och andra vackra områden gör att din resa kommer att vara en otrolig upplevelse hur länge du än stannar. Här kan du välja mellan att slappna av eller motionera med kajak, till exempel.

Något som alla bra hotell har gemensamt är otrolig gästvänlighet, en känsla för lyx (även om det inte handlar om världens lyxigaste hotell) och ett intresse för sin gäster. Ett bra hotell talar alltid om gäster, inte kunder eller klienter. På så vis uppvisar man en attityd när det gäller sina besökare som är oerhört viktig för att bra hotell. En gäst är någon vars välmående man bryr sig om, en kund eller klient är enbart en transaktion. Vi som skriver här anser att man alltid ska tänka på sina gäster lite som vänner. Det är viktigt att man tar väl hand om dem när de besöker och ser till att bidra med underhållning och förströelse. Det är med det resonemanget i åtanke som vi skriver och därför skriver vi om många olika ämnen. Det handlar nämligen om en helhetsupplevelse.

Framför allt hoppas vi att allt vi skriver om är roligt och informativt att läsa och att du som läser har någon nytta av våra artiklar. Vi håller dem relativt korta så att det är lätt att läsa och inte blir långrandigt. Läs vidare om du vill ha mer info och hjälpsamma tips om hur du packar, vad du kan göra i området och hur du kan hålla dig själv road när du bor på ett hotell men inte orkar ta dig ut på äventyr. Ett bra hotell gör det bekvämt för dig att stanna hemma, så att säga.

Vi hoppas att du som läser har minst lika roligt att läsa som vi har när vi skriver och att du har något matnyttigt att tänka på nästa gång du reser!